Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cine suntem?

Am pornit pe acest drum din dorinţa de a îmbina pasiunea pentru călătorii cu spiritul antreprenorial.

În 4 ani de activitate am oferit consultanţă atat persoanelor fizice, cât şi firmelor mici şi mari care ne-au solicitat serviciile.

Am ajuns în aproape toate colţurile lumii şi am testat personal o mare parte din destinaţiile pe care le punem la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri, astfel încât să putem asigura garanţia calităţii.

Ce ne face unici?

Unul din crezurile noastre este ca lucrurile pot fi constant imbunatatite. Mai mult, acestea pot fi create sau schimbate astfel incat sa se potriveasca dorintelor si nevoilor clientilor nostri.

De aceea, personalizarea serviciilor pe care le oferim este unul din ingredientele cheie cu care ne mandrim.

Beneficii

O echipa tanara si entuziasmata ca a noastra este capabila sa inteleaga dinamica de business adoptata de clientii nostri, astfel incat propunerile noastre sa se imbine armonios cu politica de calatorii de afaceri a companiilor.

In urma solicitarilor detaliate, consultanti dedicati cerceteaza, creeaza si va pun la dispozitie mai multe variante, astfel incat sa puteti face alegerea potrivita

Serviciile noastre

Oferta noastra cuprinde o paleta larga de servicii, ca urmare a parteneriatelor noastre cu tour-operatori, companii aeriene si hoteluri din intreaga lume:

  • calatorii in interes de serviciu
  • bilete de avion
  • city break-uri
  • intalniri de afaceri
  • congrese
  • sejururi in orice destinatie